Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İşin en oflaz taçı, tüm bu renklerin duygu halinize veya stil tercihlerinize bağlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Natürel renkler dediğimiz vakit akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve hâk tonları taraf alır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz veya çevrim dışı bırakmanız gerekeceği anlamına hasılat.

Daha çok minimal ve çağcıl bir tarz elde geçirmek istiyorsanız itici ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında yer yer beyaz zehir, yağız ve gri tonları size koskocaman bir kolay katkısızlayacak. Dirim meydanınızda bir alanda antrasit rengi sıkı bir şekilde kullanın.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz doğru renklerden birisi. Ancak kasvetli bir zemin yaratmamak bağırsakin çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların taçı keşik modern mobilyalarla da ilahî bir ahenk ciğerindedir.

Bu renk oldukça kullanışlı ve yamaç vericidir. özen edilmesi gereken anrasit mavi duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile daha zıt pastel ayan renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar oluşturmak ciğerin kullanabileceğiniz bazı renkleri keşfedelim:

İki rengin kontrastı, çok ziyade aksesuar yönetmek zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Antrparantez siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda daha şanslı olursunuz.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline aldatmaıyor. Özellikle mat binada tercih edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri antrasit duvar boyas olan antrasit, her mekan muhtevain ayrı bir çevre yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk pek çok yerde kullanılabilir.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından mebdelayarak hayat düzındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon antrasit gri boya çhileışmaları esnasında görüş ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Har renk tonları antrasit renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Farklı durum ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda çetinlü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page