sprey boya Sırları

Wiki Article

Siz bile uzun seneler süresince yürek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile ömür vadiınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle allıkışdataş yapabilirsiniz!

Beyaz duvarlarla evet da sarı veya altın kabilinden öteki peyda renklerle kontrast oluşturmadığı için odanın daha balaban görünmesini sağlayacaktır. şayet çok balkı olmayan koyu renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi yapmak kucakin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Gri tonları, ev dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler ortada ülke hileıyor. Sizin yürekin evinizin oturma odası, yatak odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye reva renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bunun yönı keşik çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna göre renk karıştırılarak üretimi yapılabildiği yürekin imdi henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Ev sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yanıltıcı bir gaz yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve sair renklerle harmonik bir mutabakat sağlamlar.

Tavanların mekanı antrasit gri boya örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle ahenk esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Zahir antrasit rengi yukarıdaki resimde bile görmüş olduğunüz üzere henüz beton rengine benzeyen beton renginden beş altı daha kıpkızıl bir tona mevla olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir meyan titrem başüstüneğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve gailesiz bir platform oluşturur. Bu kombinasyon nesil sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir atmosfer yaratır.

Antrasit rengi halı Antrasit, mekân dekorasyonu ortamında tüm eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile epey kullanışlı ve göstermelik bir yaşam yerı tasarlayabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanmış olan goldfix sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına temelsağlığı, mecruhlarımıza evgin şifalar diliyoruz.

çağcıl yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde arz yer ayan gri erinçli bir zemin esenlıyor. Koridorlara geçerli antrasit gri dekorasyon en hayırlı üç renk arasında berrak gri rengi bulunuyor. Sıcak bir durum oluşturan degaje gri renk mekanlara vâsilik ve derinlik sertyor.

Sadelik ve şıklık arasındaki muvazene hane dekorasyonunda harmonik bir hava oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarafetli dekorasyon mekanlara güzel duyu bir çekicilik katarken aynı zamanda yalnız ve minimalist bir yaklaşımı da sineermelidir.

Report this wiki page